Slovenija
30 ogledov

Stave so ga zasvojile

Šukalo in Matoz Žurnal24 main
Nelegalne stavnice. Šukalo je prizadet, ker je "označen kot kriminalec".

"Prizadet sem, ker sem se v tem postopku znašel neupravičeno. Trpi moja družina, ker se me prikazuje kot kriminalca, ki naj bi sodeloval pri organizaciji ilegalnih stav," je pred Okrožnim sodiščem v Mariboru pojasnjeval nekdanji nogometni reprezentant Goran Šukalo.

Stavil večkrat na dan

Včeraj se je nadaljevala obravnava zoper Šukala ter Kosto Turnerja, Ivana Vinka, Zvonka Hajška in Vasjo Turnerja, ki jih obtožnica bremeni, da naj bi organizirali ali pa sodelovali pri nelegalnih športnih stavah. Samo Šukalo se zagovarja s prostosti, preostali so že več kot deset mesecev v priporu. Šukalo je v zagovoru priznal, da je stavil tudi več deset tisoč evrov in večkrat na dan ter da je bil s tem zasvojen. "Vedno sem stavil samo zase," je dejal Šukalo, ki je prepričan, da se s tem postopkom škodi tudi njegovi poklicni nogometni karieri.

Zagovornika Hajška in Vasje Turnerja sta včeraj zahtevala odpravo oziroma spremembo pripora v hišni pripor, vendar jima sodišče ni ugodilo. Sojenje se bo nadaljevalo prihodnji teden.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.