Slovenija
9603 ogledov

Stavimo, da za tako nenavadno prometno nesrečo še niste slišali

Policija Gregor Prebil Fotografija je simbolna.
Koprski policisti prosijo morebitne očividce četrtkove prometne nesreče na Ankaranski cesti v Kopru, da se čim prej zglasijo policiji in pomagajo razjasniti okoliščine nesreče.

V 73-letnika je na parkirišču okoli 12.30 z njegovim avtomobilom rahlo trčil mlajši moški, ki je gospodu pomagal prestaviti v vzvratno prestavo, so sporočili koprski policisti.

Po ugotovitvah policije je poškodovani 73-letnik s svojim osebnim avtomobilom pripeljal na parkirišče pred trgovino na Ankaranski cesti v Kopru. Ker je vozilo kupil pred kratkim, ni znal prestaviti v vzvratno prestavo, zato je do njega pristopil mlajši moški, star okoli 22 let, in mu ponudil pomoč.

Moški je nato sedel na voznikov sedež, voznikova vrata so ostala odprta. Prestavil je v vzvratno prestavo in zapeljal nekoliko nazaj, pri tem pa z vrati trčil v lastnika vozila, ki je zaradi tega izgubil ravnotežje in padel. Moški je nato stopil iz vozila in vprašal lastnika, če je vse v redu z njim. Ko mu je ta odgovoril, da je, je za zdaj neznani moški odšel.

73-letnik je nekaj minut za tem začutil bolečine v kolku in poiskal zdravniško pomoč v koprskem zdravstvenem domu. Po prvih ugotovitvah je imel zlomljen kolk, zato so ga takoj odpeljali v izolsko bolnišnico, kjer je kasneje umrl zaradi zastoja srca, so še zapisali na koprski policijski upravi.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 9
  • Žurnalček 09:48 07.december 2018.

    Jaz mislim,, da je umrl na operaciji kolka , ker ga niso mogli zaradi nujnosti predoperativno dobro pregledati . Saj veste od krvne slike do količine zraka pri dihanju !

  • Žurnalček 09:45 07.december 2018.

    Rikverc je bil usoden tudi za lastnika NSU 1000 , ki je vzvratno parkiral na Petkovškovem nabrežju tam okoli 1968 l. Ko je se je vrnil , prižgal motor in želel speljati , je bila prestava še zmeraj v rikvercu ...prikaži veču in ker je imel NSU velike pospeške , mu je ob speljevanju glavo vrglo na volan , da ni mogel storiti nič , avto je pa skozi živo mejo zletel v Ljubljanico . Voznik se ni rešil .

  • mojglas 06:31 06.december 2018.

    Imel je smolo...ampak ni zdaj vrok za zastoj srca to da ga je ruknil z vrati... Ce je clovek rekel da je vredu, potem ne vem zakaj se isce tega fanta ko ga bojo obtozili naklepnega umora....iz te zgodbe de ...prikaži več bi bilo treba nauciti da tako stari ljudlje ne smejo za volan!! Kaj ce bi ga med voznjo...? Za to generacijo je taxi, pa naj recejo da se super počutijo... Taxi!