Slovenija
1155 ogledov

Stavka na Upravni enoti Ljubljana

Upravna enota Linhartova Anže Petkovšek Upravna enota Ljubljana
Uresničene napovedi: 15. novembra bodo na Upravni enoti Ljubljana stavkali.

"Upravna enota Ljubljana obvešča vse stranke, da so zaposleni na Upravni enoti Ljubljana razglasili celodnevno stavko," so zapisali v sporočilu za javnost.

Stavka bo potekala v sredo, 15. novembra 2023, med 8. in 19. uro na lokacijah Tobačna ulica 5, Linhartova cesta 13 ter na vseh krajevnih uradih Upravne enote Ljubljana.

Upravna enota Linhartova Slovenija Za 15. novembra napovedali stavko

"V tem času bomo strankam zagotavljali najnujnejše storitve v skladu z zakonom. Stranke prosimo za razumevanje," so še dodali. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • bobubob 17:41 13.november 2023.

    Osrednja stavkovna zahteva pa, naj se ljudje naročajo na njihove 'usluge' eno leto vnaprej ?

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 10:42 13.november 2023.

    Pravilno. Podpiram. Ti ljudje na salterjih so edini ki resnično delajo. Vsi ostali zaprti v pisarnah pa se sončijo na sončni upravi.

  • rd2dmk2 10:40 13.november 2023.

    ne zebe jih, ni jim vroče, od nosa jim švic ne kaplja, hrbta si ne lomijo, kofe je vedno na voljo,, dodatkov k plači pa- nekje sem prebral da imajo delavci v javni upravi na voljo 47 dodatkov k plači. ...prikaži več. evo jih jih dobi 10 % ma čist dost. za povrh pa. nimajo popldanskega dela, niti ne delajo sobote in vikende, teresnsko delo kje pa. naj gredo drugam, mnogi premnogi rabijo delavce. ste pozabili na tistega gostinca in prlekije menda.če pa znaj kdo nemško en gostinc v nemčiji ponuja 11k€.