Slovenija
12 ogledov

Stavkajo tudi danes

delavci Daša Purgaj
Stavki v Karoserijah in gradbenem podjetju Konstruktor se tudi danes nadaljujeta.

V Karoserijah so včeraj po nedavni zamrznitvi stavke vnovič ustavili stroje in tako bo vse do izpolnitve zahtev. V Konstruktorju pa še delavci vedno čakajo na dogovor med upravo in bankami, ali bodo dobili sredstva za plače ali bo Marko Plečko, predsednik uprave, v petek predlagal stečaj podjetja.

Čakajo na izplačila
V Karoserijah so okoli sto delavcem dolžni junijske plače, regres za letni dopust za zadnja tri leta in jubilejne nagrade. Okoli 270 zaposlenih v Konstruktorju pa čaka na majske in junijske plače ter regres za letni dopust.

Komentarjev 2
  • privat 20:13 24.julij 2011.

    sindikata v Sloveniji ni ,ki bi se boril za pravice delovcev...halooo kaj nevidite da nimate pravice do kruha debili delovski...

  • Bitter Swiftysweet 17:31 21.julij 2011.

    Ivan Kramberger ali Ivek sem jaz..Ivek si ti..Iveki smo mi vsi ! PRAVICA DO RESNICE DANES(resnica o komunisticnih zlocinih napram "Slovenskemu" in Hrvaskemu narodu dan danes) !!! KAJ IMATA KRAMBERGER IN VUKOVAR SKUPNEGA...zakaj situacija kot je v JUGO "SLOVENSKI" DRZAVI..KDO ...prikaži več SO "SLOVENSKI" IN HRVASKI POLITIKI... http://ivankrambergerdanes.blogspot.com/ or http://ivankramberger.wordpress.com/ ce povezava ne deluje, vnesite v GOOGLE tekst "Ivan Kramberger ali..Ivek sem jaz..Ivek si ti..Iveki smo mi vsi". Nazaj na barikade !! Naj Ivekov duh zivi naprej v vseh nas !! SMRT KOMUNIZMU; SVOBODA NARODU !!!