Slovenija
4378 ogledov

Ste pripravili strgala za praskanje ledu z vetrobranskega stekla?

zmrzal Shutterstock
Ob 6. uri zjutraj je bilo zelo mrzlo.

Ponekod po Sloveniji so bile temperature ob 6. uri zjutraj krepko pod lediščem. Pazljivo na grobovih, dobro zaščitite tudi ikebane, da ne pomrznejo še pred prvim novembrom.

V Celju, Slovenj Gradcu, na Brniku in v Kočevju je temperatura po podatkih Arsa ob 6. uri zjutraj minus pet stopinj Celzija, v Ratečah je bilo še stopinje bolj hladno. Pod ledišče se je temperatura spustila tudi v Ljubljani, Mariboru, Novem mestu …

 | Avtor: Arso Arso

Čez dan se bo ogrelo

Čez dan se bo ozračje ogrelo. Na jugozahodu bo zmerno oblačno, nekaj oblačnosti bo tudi v Pomurju. Drugje bo večinoma sončno. Najvišje dnevne temperature bodo od 8 do 13, ob morju do 16 stopinj Celzija.

V sredo bo povečini zmerno oblačno, več oblačnosti bo lahko ob morju in na severovzhodu. Zjutraj bo ponekod slana. Najnižje jutranje temperature bodo od -2 do 3, na obali okoli 8, najvišje dnevne okoli 11, na obali do 16 stopinj Celzija.

V četrtek bo na vzhodu sončno, drugje pa zmerno do pretežno oblačno. Malo topleje bo. V petek bo dokaj sončno, zjutraj bo ponekod po nižinah megleno.

 | Avtor: Arso Arso

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.