Slovenija
28 ogledov

Ste za ležišče ali zibelko?

(Foto: Inovatorski center ASI ) Žurnal24 main
Prejšnji teden so v Tehniškem muzeju Slovenije potekali Dnevi inovatorjev. Obiskovalcem sta bila najbolj všeč masažno ležišče Miloša Beltrama iz Kopra in zibelka Erike Drobnič iz Železnikov.

Tehniški muzej Slovenije in Inovatorski center ASI sta že drugo leto zapored organizirala Dneve inovatorjev, ki so potekali od 10. od 13. aprila v prostorih muzeja v Bistri pri Vrhniki.

Inovatorji so razstavili 43 izumov, večinoma že izdelanih do stopnje prototipa, nekateri pa šele v obliki modelčkov ali skic.

"Letošnja novost je bila, da so obiskovalci muzeja lahko na glasovnicah, ki so jih dobili pri blagajni, glasovali za najboljši izum. In veliko prednost pred ostalimi izumi sta si po številu glasovnic prislužila masažno ležišče Miloša Beltrama iz Kopra in večnamenska otroška zibelka Kiara Erike Drobnič iz Železnikov," nam je povedala Ana Hafner iz Inovatorskega centra ASI.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.