Slovenija
26 ogledov

Stečaja ne bo?

Vse kaže, da se bo Cestno podjetje Maribor izognilo stečaju. (Foto: Žurnal24) Žurnal24 main
CPM. Predlog za stečaj je NK Drava vložil zaradi 150 tisoč evrov.

V ponedeljek se je na mariborskem sodišču po hitrem postopku končal narok v zvezi z zahtevo ptujskega Nogometnega kluba (NK) Drava za uvedbo stečaja Cestnega podjetja Maribor (CPM). Čeprav ima sodnica Nevenka Đebi 30 dni časa, da svojo odločitev po pošti sporoči obema strankama, vse kaže, da se bo CPM znova izognilo stečaju.

Pritožba že napovedana
NK Drava je aprila lani namreč vložil predlog za stečaj, saj od CPM ni dobil izplačanih 150 tisoč evrov pogodbeno dogovorjenih sponzorskih sredstev. Đebijeva je na naroku zavrnila vse predloge za zaslišanje, tudi prošnjo Vladimirja Biliča, odvetnika NK Drava, naj sodni izvedenki Ireni Lesjak zastavi nekaj vprašanj.

“Če bo sodnica razsodila v prid CPM, bomo napisali pritožbo,” je že napovedal Bilič. Na CPM pa so že pred časom pojasnili, da so od omenjene sponzorske pogodbe z NK Drava odstopili zato, ker so se v medijih pojavila namigovanja v zvezi z domnevnim prirejanjem rezultatov tekem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.