Slovenija
89 ogledov

Steklarstvo Kresal že na delu

1/4
Žurnal24 main
Med poslanci, ki so bili včeraj ujeti v hramu demokracije, kroži šala, da policisti iz solidarnosti do Steklarstva Kresal DZ-ja niso branili tako rigorozno, kot bi ga lahko.

Dan po nasilnih študentskih demonstracijah, ki so na parlamentu, še zlasti na oknih, pustile posledice, se je za stavbo parlamenta na Tomšičevi ulici pojavil kombi Steklarstva Kresal. O avtomobilu so nas obvestili poslanci in povedali, da se po hodnikih parlamenta šaljivo šušlja, da bi policisti včeraj lahko bolj odločno branili stavbo DZ-ja, a je niso, da bi imelo podjetje več dela in posledično večji zaslužek.

Poklicali smo v podjetje, da bi namigovanja o družinskih zvezah z notranjo ministrico preverili. "Ne da bi jaz vedel, midva se osebno ne poznava, imava le skupen priimek. Če sva v sorodu, sva v zelo daljnem," je povedal lastnik podjetja Aleksander Kresal.

"Lastnik steklarstva je sin od bratranca od očeta ministrice Katarine Kresal in ga ministrica osebno ne pozna," pa so sporočili z ministrstva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.