Slovenija
34592 ogledov

Kadrovski cunami na TV Slovenija

Valentina Plaskan Reševalni pas/Twitter
Na uredniška mesta TV Slovenija se vračajo stari kadri.

Po odstopu Jadranke Rebernik z mesta urednice informativnega programa in imenovanju nove vršilke dolžnosti urednice informativnega programa Polone Fijavž pričakovano sledijo menjave urednikov, ki jih je na to mesto postavila Rebernikova in so bili vezani na njen mandat. 

Nekdanjo  PR-ovko Janeza Janše Ksenijo Koren bo na mestu urednice informativnega programa kot vršilec dolžnosti zamenjal Dejan Ladika. Vršilka dolžnosti za uredništvo notranjepolitičnih in gospodarskih oddaj je postala Nataša Rijavec Bartha.

Korenova je bila tudi urednica zunanjepolitične redakcije, kot vršilka dolžnosti zamenjala nekdanja dopisnica iz Beograda Marta Razboršek. 

Z mesta voditeljice Dnevnika se poslavlja Valentina Plaskan, na ekrane pa naj bi se vrnila Manica Janežič Ambrožič. 

Kot smo poročali, TV Slovenija spreminja tudi oddajo Arena, ki je ne bosta več vodila Igor Pirkovič in Vida Petrovčič pač pa Elen Batista Štader in Jan Novak, urednica bo Vesna Pfeiffer.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 117
  • Kmodri 15:41 23.september 2023.

    Pleskavica je s svojim glasom kanala kot prehlajena psica!

  • fuckZ24 01:35 23.september 2023.

    Končno je una kuzla Jebernik odletela. Spucat to golazen. Jebernik, Pirković, pa un debelinkasti očalar... naj spizdijo na norotv.

  • libris5555 20:01 22.september 2023.

    Zanimivo, VALENTINI, ki je tako lepo opevala onega pokojnega Hribarja, so na RTV dali košarico. Torej, ni dovolj levičarska? Na RTV spet zaposlujejo stari kader, kje hudiča so mladi?, in zakaj sploh še dodatno plačujemo to RTV? Naj jih pohopsa Telekom.