Slovenija
23 ogledov

Število brezposelnih v upadu

V Sloveniji je bilo konec februarja registriranih 122.552 brezposelnih oseb.

Februarska številka je nižja od lanske v istem mesecu, in sicer za 5,6 odstotkov, so sporočili z Zavoda za zaposlovanja. Nižja je tudi v primerjavi z letošnjim januarjem in to za 1,4 odstotka. Zavod bo podrobnejše podatke objavil v četrtek.

Komentarjev 3
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:09 03.marec 2015.

    Dejte že enkrat objavt statistiko ki vključuje tudi "neregistrirane". Novinarji bi lahko pobrskal pa najdl take podatke. Ampak ne...raziskovalno novinarstvo je mrtvo ane? Važn da se mal povzema od STA in tujih agencij pa na hitr prevede. Nevem no...se mi ...prikaži več zdi da skor kamorkol grem gledat so ene in iste novice. Sam da so pri naketerih ene bolj v ospredje postavljene drugje pa druge. Al pa da kakšna novica kje pride kak dan dva prej..nekje pa dan dva kasnej...dejansko se mi dogaja da doskrat zasledim stare novice ki so zarad zanimivosti predstavljene kot nove. sam da pač niso ugledale pozornosti v sloveniji ..ker pr ns more itak razn največjih novic pridt z zamikom ane?

  • depresija 12:31 03.marec 2015.

    Tolk več jih zaradi neudeleževanja raznih delavnic in razgovorov z delavkami zavoda za zaposlovanje, ruknejo iz zavoda in EKOLA - št. brezposelnih se zmanjša! Ker statistično je v Slo toliko brezposelnih, kolikor jih je prijavljenih na ZRSZ..

  • Papaja Popi 11:10 03.marec 2015.

    Le koga nategujejo z to statistiko ?????????