Slovenija
17 ogledov

Štiri poškodovane v čelnem trčenju

Tri voznice in sopotnico po čelnem trčenju prepeljali v bolnišnico.

V nesreči, ki se je okoli 9. ure zjutraj zgodila v strunjanskem drevoredu, so bila udeležena tri vozila. "19-letna Izolanka je vozila od Strunjana proti Belvederju, ko je nenadoma zapeljala na nasprotno smernovozišče. Najprej je oplazila osebni avto, ki ga je naproti vozila 38-letna Cerkničanka, nato pa jo je odbilo in je čelno trčila še v osebni avto, ki ga je nasproti pripeljala 41-letna Koprčanka," je pojasnila Anita Leskovec iz PU Koper. V nesreči so bile poškodovane vse tri voznice in sopotnica v zadnje omenjenem vozilu, 42-letna Koprčanka.

Vse štiri so lažje poškodovane odpeljali na predgled v bolnišnico, povzročiteljici pa bo poliija izdala plačilni nalog zaradi nepravilne strani vožnje.

Zaradi nesreče je bila cesta nekaj časa zaprta v obe smeri.

Gorelo po trčenju

Nesreča se je ob 11.20 zgodila tudi med Kortami in Šmarsko cesto pri Piranu. Trčili sta dve vozili. Eno je zagorelo, zato so morali posredovati koprski gasilci. Ogenj je po podatkih uprave za zaščito in reševanje zajel sprednji del vozila in ga delno uničil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.