Slovenija
3 ogledov

Storilec še na begu

Žurnal24 main
Umor v središču mesta. Pokojna naj bi bila zadavljena, a ne z rokami.
Že peti letos
Druga v desetih dneh. Severovzhodni del Slovenije letos pretresajo umori. Tokratna nasilna smrt je že peta letos, a že druga v zadnjih desetih dneh.

Družina pokojne 55-letne Branke Sever, ki naj bi bila zadavljena v sredo v poznih popoldanskih urah, je še vedno v šoku. Na Vodnikovem trgu, ob mariborski osrednji tržnici, so policisti danes intenzivno zbirali kakršnokoli informacijo o dogodku in storilcu.

Mrtva že nekaj ur
Izvedeli smo, da naj bi pokojno našel sin v hčerinem stanovanju, kjer si je nedavno uredila in odprla masažni salon. Tja je odšel s sestro zaradi težav z elektriko. Ker so bila vhodna vrata v stanovanje zaklenjena, sta vstopila s pomočjo rezervnega ključa in naletela na grozljiv prizor. Hči pokojne je iz bližnjega lokala po telefonu poklicala policijo, ki je dolgo v noč preiskovala zločin. Neuradno smo izvedeli, da naj bi bila ženska mrtva že nekaj ur, preden sta jo našla njena otroka.

Več fotografij prizorišča dogodka najdete TUKAJ.

Zadavljena, a ne z rokami
Policija je s podatki precej skopa, razkrivajo le, da je ženska umrla nasilne smrti. Kot smo izvedeli, je patolog že opravil sodno obdukcijo, vzrok smrti pa naj bi bila zadušitev. Ženska naj bi bila zadavljena, a ne z rokami. Na truplu naj tudi ne bi bilo znakov udarcev ali kakšnega drugega nasilja, kar se navezuje na podatek, da stanovanje ni bilo razmetano.

Težka naloga za policijo
Vedno glasneje pa so se včeraj med Mariborčani in bližnjimi stanovalci razvile govorice, da naj bi masažni salon deloval brez ustreznih dovoljenj, čeprav je Severjeva dejavnost oglaševala. Policija naj bi včeraj opravila razgovore že z več desetimi ljudmi, a še precej tava v temi. Kot kažejo prvi podatki, naj ne bi šlo za umor v krogu družine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.