Slovenija
51 ogledov

Stranke so se vedle kot srake

Bencinska črpalka OMV. Suzana Kos
Bencinski servis OMV. Zaradi kraj obiskovalcem omejili vstop v prodajalno.

"Partner upravljalec, ki skrbi za naš bencinski servis na Fernetičih, se je v preteklosti na nas že večkrat obrnil zaradi neljubih dogodkov, ki so se pojavljali v času povečane gneče na bencinskem servisu, zlasti ob priložnostih, ko so se tam ustavili številni avtobusi.

Ker so se tovrstni dogodki nenehno ponavljali in tudi poostreno varovanje ni zadostovalo, se je odločil, da bo v času povečanega obiska omejil število obiskovalcev, ki lahko naenkrat vstopijo v prodajalno," potrjuje Valentina Danev, tiskovna predstavnica OMV.

Pri njej smo preverili neuradno informacijo, da so se zaradi kraj odločili omejiti vstop romunskih strank v prodajalno bencinskega servisa; vanjo naj bi spustili le po dva Romuna naenkrat.

Danevova trdi, da te govorice ne držijo, da so omejitve odvisne le od gneče na servisu.

Policija obveščena o eni

"Novembra lani smo bili obveščeni, da na bencinskem servisu Fernetiči sever potniki avtobusa kradejo prehrambne izdelke in pijačo. Potniki so bili organizirana skupina tujcev, navijačev košarkarskega kluba. To je bilo edino obvestilo o krajah skupin z avtobusov," pravijo na Policijski upravi Koper.

Komentarjev 10
  • AlexG 11:58 06.julij 2012.

    Mislim, da to drži oz. natančneje je držalo. Ko so prehajali na ta nov sistem, kjer moraš prvo plačat preden izbriše je kar daljši čas na veliko pumpah s starim sistemom to delovalo. Kar veliko jih je to delalo. So ...prikaži več šli na tisto stran, katere se z blagajne ne vidi in so vmes brisali in na koncu plačali nekaj evrov/tolarjev. Morda pa še obstaja kakšna taka pumpa... :)

  • bla_blabla 10:31 06.julij 2012.

    ni grda...resnicna je!

  • boskre 08:59 06.julij 2012.

    Morda bi bilo kraj manj, če bi se bencnksi servisi ukvarjali samo s tem, za kar so namenjeni - torej prodaji goriva. Ne pa da prodajajo gume, čokolado, obeske za telefone, šolske torbe, pasjo hrano ... Preveč artiklov pomeni več ...prikaži več pozornosti na vse ostalo. Naj točijo samo gorivo in naj pazijo na to pa bo kraj bistveno manj ...