Slovenija
23685 ogledov

Strašljiv video iz Kopra: Voznica obračala v napačno smer, vanjo treščil avto

Zjutraj je bila zaradi prometne nesreče zaprta hitra cesta Izola-Koper pri predoru Markovec med priključkoma Semedela in Koper center proti Ljubljani.

Dars je objavil video posnetek, iz katerega je razvidno, da je voznik osebnega avtomobila na hitro cesto želek zapeljati v napačno smer, nato je vanj treščilo drugo vozilo. Mimo nesreče je odpeljalo najmanj šest voznikov, ne da bi se ustavili in pomagali. 

Koprski policisti so sporočili, da so na prizorišču ugotovili, da je nesrečlo povzročila 60-letna domačinka, ki je z osebnim avtomobilom peljala od Semedele po uvoznem kraku hitre ceste proti Ljubljani. Z vozilom je zatem prečkala vozni pas in na pospeševalnem obračala polkrožno. V tistem trenutku je po hitri cesti iz smeri Izole pravilno pripeljal 50-letni voznik osebnega avtomobila in trčil vanjo.

Voznik je bil v nesreči lažje poškodovan, voznica povzročiteljica pa huje. Odpeljali so jo v izolsko bolnišnico in odredili strokovni pregled. Policisti obravnavajo sum storitve kaznivega dejanja nevarne vožnje.

Na družbenem omrežju X so se oglasili upravitelji profila Reševalni pas, ki so zapisali, da jih skrbi dejstvo, "da je mimo pomoči potrebnih peljalo vsaj 6 vozil, ne da bi kdo nudil pomoč, preveril, zavaroval kraj, da ne bi prišlo do dodatnega naleta ... Zakaj se obnašamo tako?"

Komentarjev 16
  • Avatar Garancija
    Garancija 13:03 25.oktober 2023.

    Odvzem vozniške za zmeraj

  • Idioti 16:49 12.oktober 2023.

    Povzročiteljica je dobila 80km v svoja vrata brez airbagov in ni šans , da jo niti obtožijo.

  • Avatar NickMason
    NickMason 10:01 12.oktober 2023.

    doživel v živo že davno ko je mama se zmotila in šla na avtocesto in jo je panika,obrnila in 2 km nazaj vozila,ni bilo nikogar na srečo,teta zraven je na polno krićala ,to ne moreš verjet ,na koncu mi je ...prikaži več rekla piščanc pa staro kuro že ne bo učil ha ha ha,pol pa daj če moreš