Slovenija
64059 ogledov

Strašljiva nesreča: Ceste popoldne vzele dve življenji

Prometna nesreča, trčenje avtomobila in motorista PGD Mengeš
S Policijske uprave (PU) Novo mesto so sporočili, da se je danes nekaj pred poltretjo uro popoldne v bližini naselja Straža pri Raki zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom.

25-letni motorist je med vožnjo proti Veliki vasi zadel 79-letno peško, zaradi hudih poškodb pa sta oba umrla na kraju nesreče.

Motorist je bil sicer v polni motoristični opremi, so pojasnili na PU Novo mesto.

O dogodku so obvestili tudi dežurno preiskovalno sodnico in okrožno državno tožilko. Zaradi ogleda je bila cesta Raka-Velika vas pri Straži pri Raki zaprta do 17.45. ure. Preiskava okoliščin nesreče še ni zaključena, so še dodali.

 

* Fotografija je simbolična.

Komentarjev 5
  • Titus31 13:20 15.september 2022.

    Albatros, spet en prepotenten in fovšariten avtomobilist. Ja motoristi se lahko postavijo v prvo vrsto pred semaforjem, lahko prehitevajo kolono, sploh stoječo. To je po zakonu dovoljeno, samo da ne ogrožajo drugih in sebe. Malce več solidarnosti ti ne škodi, pa srečno....

  • srecnii 00:30 15.september 2022.

    Se dost vozim po Posočju pa to eden ne vozi po predpisih, kot da so na dirkališču.

  • Albatroz 19:10 14.september 2022.

    Oh motoristi ja, policija jim naj posveti več pozornosti. Ne pa ko prehitevajo v križišču izsiljujejo prednost v koloni se policisti samo smejijo, ko pa se kaj zgodi pa so motoristi” najbolj bogi”