Slovenija
2089 ogledov

Policija ugotovila, da je streljal 16-letnik

policijski avtomobil PU Koper policijski avtomobil
Iz PU Novo mesto so sporočili, da so včeraj intervenirali v 44 nujnih primerih, med drugim tudi zaradi streljanja.

Brežiški policisti so bili nekaj pred 18. uro obveščeni, da naj bi na območju Brezine slišali strele. Na podlagi zbranih obvestil so ugotovili, da je s plinsko pištolo streljal 16-letnik. Pištolo so zasegli, ugotavljanje vseh okoliščin še poteka.

Obravnavali so tudi primer vloma. V  Zabukovju, na območju Šentruperta, je med 11. in 17. uro nekdo izkoristil odsotnost  stanovalcev in vlomil v njihovo hišo ter bližnjo počitniško hišo. Odtujil je orodje in meso iz zamrzovalne skrinje, v skupni vrednosti okoli 3100 evrov.

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Dobove med kontrolo tovornega vlaka odkrili dva državljana Libije, ki sta bila predana hrvaškim organom. Prav tako so na območju PP Šentjernej izsledili in prijeli šest tujcev, ki so
nezakonito prestopili državno mejo. 

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 6
  • Kirka 20:15 14.maj 2021.

    Cigani so edini (poleg vojske in policije) legalno oboroženi. Slovencem je prepovedano imeti orožje, za npr. lovce ali tekmovalne strelce pa so stroga pravila hranjenja orožja. Ga ni junaka, ki bi šel v ciganska naselja (to ne bi bil poseg ...prikaži več v lastnino, ker je vse postavljeno nelegalno) in naredil red. Na našem koncu še kradejo lahko legalno - v trgovinah za cigansko krajo do 50€ ne kličejo policije. Šopirijo se, kot da so večvredna rasa, večina pa nima ne šole, ne dela, denar pa dobijo od države.

  • MK 09:22 14.maj 2021.

    CIGAN seveda. Me zanima, če bodo starši odgovarjali. Kdaj bodo takim vzeli socialno?