Slovenija
1298 ogledov

Stroj, ki porabi do 50 odstotkov manj energije, mogoče kupiti ceneje

Sušilni stroj Profimedia
Prizadevali si bodo doseči najboljše pogojen nakupa.

Zveza potrošnikov Slovenije organizira skupinski nakup sušilnih strojev s toplotno črpalko. Sušilni stroji s toplotno črpalko v primerjavi s klasičnimi kondenzacijskimi porabijo tudi do 50 odstotkov manj električne energije, perilo sušijo pri konstantni in nižji temperaturi, zato se vlakna tekstila manj poškodujejo, kar podaljša življenjsko dobo oblačil. 

Peti skupinski nakup

Gre za že peti skupinski nakupa Zveze potrošnikov Slovenije (ZPS), ki napoveduje, da si bo prizadevala doseči čim boljše pogoje nakupa. Nakup aparata v ovkiru skupinskega nakupa vključuje brezplačno dostavo do vhodnih vrat stanovanja in možnost odvoza starega aparata s pooblaščenimi izvajalci po ceni izbranega ponudnika.

Modeli in cena znani kasneje

Katere modele bodo ponudili in po kakšni ceni, bodo vsi potrošniki, ki se bodo prijavili za sodelovanje v skupinskem nakupu, izvedeli v nezavezujoči ponudbi. Sodelujejo lahko vsi potrošniki, ki živijo na območju Slovenije, prijavijo se lahko vsi, tudi tisti, ki niso člani ZPS. Prijava v skupinski nakup je brezplačna, sodelovanje pa nezavezujoče. Ali bi aparat kupili, se bo potrebno odločiti šele ob prejemu ponudbe.

Na voljo bo omejena količina

Skupinski nakup poteka kot spletna kampanja, nakup naprave pa neposredno pri ponudniku skupinskega nakupa ali pri različnih ponudnikih, vendar vedno po pogojih skupinskega nakupa, s katerimi bo ZPS določila komercialne pogoje.

Nakup bo mogoče opraviti do 31. 11. Na voljo bo omejena količina sušilnih strojev s toplotno črpalko, zato se lahko skupinski nakup aparatov pri izbranih ponudnikih zaključi tudi prej. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.