Slovenija
16 ogledov

Študent, migaj v maju!

Å¡tudenti Å¡tudent univerza fakulteta Žurnal24 main
V Mariboru bodo maja potekali športno-zabavni Dnevi študentov pod sloganom Migaj v maju! Njihov namen je spodbuditi študente k telesni aktivnosti pred zahtevnim izpitnim obdobjem.

Športne dogodke, ki so namenjeni predvsem druženju in nekoliko tudi tekmovalnemu duhu, pripravlja študentski svet Univerze v Mariboru.

Športno-zabavni Dnevi študentov se pod sloganom Migaj v maju! pričenjajo jutri, potekali pa bodo vse do 20. maja.

Vzemite si čas za rekreacijo
"Šport naj bi bil sestavni del študentskega vsakdanjika. Veliko študentov si zaradi kopice obveznosti ne vzame časa za rekreacijo, zato jih želimo s pestro izbiro v maju navdušiti za športne aktivnosti. Morda si bodo potem tudi med izpitnim obdobjem vzeli čas in se razgibali, saj jim to lahko le koristi," meni prorektor za študentska vprašanja Danijel Vuk.

Dogodki bodo potekali v vseh treh mariborskih študentskih naseljih na Tyrševi, Gosposvetski in Lentu. Poleg športnih dogodkov bodo udeležencem na voljo tudi dobra glasba, zanimivi gostje ter stand-up komedije.

Več o športnih dogodkih v tem mesecu:

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.