Slovenija
28 ogledov

Supernova2 v Kopru odprla vrata

Včerajšnje odprtje Supernove2 je privabilo veliko ljudi, predvsem starejših obča Žurnal24 main
Koper. Nov nakupovalni center na šest tisoč kvadratnih metrih. Cenovno ugodnejši izdelki ter Outlet.

“Očitno je še vedno dovolj vlagateljev,” je dejal Boris Popovič, koprski župan, ki se je poleg nepopisne množice radovednih občanov udeležil včerajšnjega odprtja novega nakupovalnega središča Supernova2.

Cenovno ugodni izdelki
Z odprtjem nakupovalnega parka, ki se od že obstoječega v neposredni bližini razlikuje tudi po tem, da so vhodi v posamezne trgovine ločeni, bo novo zaposlitev našlo 90 ljudi. Nakupovalno središče, ki se razprostira na približno šest tisoč kvadratnih metrih površine, ponuja predvsem cenovno ugodnejše artikle, med drugim oblačila, obutev, kozmetiko, izdelke za hišne ljubljence in drobno pohištvo.

Outlet prestižnih znamk
V novem nakupovalnem središču bo na 600 kvadratnih metrih površine s 15 zaposlenimi zaživel tudi Outlet, ki bo ponujal 21 prestižnih blagovnih znamk, kot so Armani, Just Cavalli, D&G, Bikkembergs, Exte in Ice Iceberg. Cene teh izdelkov so znižane v povprečju za od 30 do 50 odstotkov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.