Slovenija
1800 ogledov

Sveža napoved: Ponekod zvečer spet poslabšanje

Aprilsko vreme
Zvečer bodo še nastale posamezne plohe, razjasnilo se bo le na vzhodu države.

Ponoči bo na zahodu pretežno oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami. Najnižje jutranje temperature bodo od 6 do 11, ob morju okoli 13 stopinj Celzija, obvešča agencija za okolje.

Jutri bo zjutraj in dopoldne v vzhodni in severni Sloveniji delno jasno, drugod zmerno do pretežno oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami.

Sredi dneva in popoldne bo spremenljivo oblačno, pojavljale se bodo kratkotrajne plohe in posamezne nevihte. Pihal bo veter zahodnih smeri. Najvišje dnevne temperature bodo od 18 do 22, na severozahodu okoli 16 stopinj.

V petek in soboto bo sprva precej jasno, ponekod bo nastala kratkotrajna megla. Sredi dneva in popoldne bo spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami in nevihtami. Spet bo topleje.

Ciklonsko območje se je pomaknilo nad srednjo in vzhodno Evropo. S šibkimi jugozahodnimi vetrovi k nam še vedno doteka hladen in vlažen zrak.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.