Slovenija
20 ogledov

T-2 bo odslej dražji

(Foto: Jure Tomc) Žurnal24 main
T-2 bo z novim letom podražil svoje storitve. Najbolj bodo po žepu udarili pri televizijskih programih in internetu, dražja tudi mobilna telefonija. Prepričani so, da so še naprej konkurenčni.

Sprememba cen po pojasnilih družbe terja uskladitev cen storitev z rastjo stroškov, predvsem na področju programskih pravic. "Pritisk zunanjih stroškov je višji, kot ga odraža dvig cen, vendar smo se v skladu z obstoječo cenovno politiko odločili, da del višjih stroškov rešujemo tudi z iskanjem notranjih rezerv," pravi vodja trženja in prodaje Jože Zrimšek.

Pri ponudbi dodatnih televizijskih programov bo shema M, ki vključuje 80 programov, dražja za en evro, programska shema L, ki vključuje preko 190 programov, pa za dva evra. Prav zaradi programske sheme L bo višja cena tudi paketov T3. Cene ostalih paketov ostajajo nespremenjene.

S 1. januarjem bo začela veljati tudi poenotena cena osnovnega dostopa do interneta. Tako bo cena za hitrosti na optičnem omrežju: 10/10 Mbit/s 22 evrov in 100/10 Mbit/s 27 evrov, medtem ko ostale ostanejo nespremenjene.

Pri mobilnih storitvah bodo naročniki plačevali za dva evra višjo mesečno naročnino, v tolažbo pa jim bo povečan obseg brezplačnega podatkovnega prenosa. Storitev neomejenega mobilnega interneta pa bo z januarjem 14,90 evra. Klici v druga stacionarna in mobilna omrežja bodo poslej dražja z izjemo Amisa, Tuš Mobila in Softneta, ki se bodo celo pocenili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.