Slovenija
7545 ogledov

Tako bo prihodnji vikend

Zima
Vremenoslovci do konca tedna napovedujejo od sonca do dežja. Kako bo pa za vikend?

"Ponoči bo večinoma oblačno, padavine na zahodu se bodo krepile in proti jutru zajele tudi osrednje kraje. Ob morju bo pihal jugo. Najnižje jutranje temperature bodo od 2 do 7, na Primorskem do 11 stopinj Celzija," napovedujejo vremenoslovci na Arsu.

Jutri bo oblačno in občasno deževno, ob morju lahko tudi zagrmi. Pihal bo južni veter, ob morju jugo. Padavine bodo zvečer od zahoda slabele in v noči na sredo postopno ponehale. Najvišje dnevne temperature bodo od 4 do 9, na Primorskem do 14 stopinj Celzija.

Nadaljevanje tedna bo suho: "V sredo in četrtek bo na zahodu delno jasno, v osrednji in vzhodni Sloveniji pa pretežno oblačno in večinoma suho. Nekoliko hladneje bo."

snežni plaz Nevarno Svet Pri naših sosedih ujetih 10 tisoč ljudi

Napoved od 12. do 17. januarja

"Od petka do ponedeljka bomo pod vplivom anticiklona s središčem nad vzhodno Evropo. Z vzhodnimi vetrovi bo k nam pritekal postopno nekoliko hladnejši zrak," vremensko sliko pojasnjujejo na Arsu.

Dodajajo, da bo prevladovalo oblačno vreme, največ sonca bo na zahodu. "Ob koncu tedna bo večinoma suho, v začetku naslednjega tedna bodo na zahodu občasne padavine, po nižinah večinoma v obliki dežja," napoved za sredi januarja sklenejo na Arsu.

Sneženje Adrenalinsko Slovenija Lovijo nevihte, opazujejo in napovedujejo vreme

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.