Slovenija
61 ogledov

Tako boste najbolje razveselili svojo drago

Vila Beauty Vila Beauty
Vsakdanji stres, služba in hiter način življenja včasih tako utrudijo, da si želimo le malce oddiha v pozitivnem okolju, ki bi si ga delili z našo boljšo polovico.

Takšen romantičen kotiček za vašo drago boste našli v prenovljeni Vili Beauty v Portorožu, ki vas bo očarala tako s privlačno notranjostjo kot z njeno lego, ki omogoča prekrasen razgled na morje.

Od morja, ki je oddaljeno približno 150 metrov, jo deli hotelsko naselje Bernardin, s sklopom bazenov z morsko vodo, številnimi restavracijami, butiki, slaščičarnami in trgovinami. 

Spoznajte njeno okolico 

Portorož je prekrasno mesto tudi za romantične sprehode po plaži in po pomolih, predvsem med turistično sezono pa ostaja aktivno mesto tudi v nočnih urah. Vila Beuty je odličen začetek številnih izletov v okolico, kot so Krajinski park sečoveljske soline, Krajinski park Strunjan, stare istrske vasi z nasadi oljk ter vinogradov, z vašo boljšo polovico boste lahko okusili številne dobrote značilne za slovensko Obalo. Tako si boste romantičen oddih še bolj zapomnili.

Na voljo sta dva luksuzno opremljena apartmaja, ki imata po eno spalnico, prijetno dnevno sobo z jedilno mizo in toaletne prostore, s satelitsko televizijo ter dostopom do interneta.

Če boste Portorož obiskali s prijatelji lahko izberete velik apartma, ki ima dve spalnici, veliko dnevno sobo, jedilnico, kuhinjo ter veliko kopalnico. Vsi trije apartmaji imajo neposreden izhod na romantično teraso, iz katere se odpira pogled na portoroški zaliv. 

Sprejmite odločitev in rezervirajte svoj zasluženi romantični oddih v dvoje ali dopustovanje s prijatelji v luksuzni Vili Beauty. Povpraševanje lahko oddate TUKAJ.