Slovenija
20638 ogledov

Tako mlada, pa tako pijana

Prometna nesreča na avtocesti med Razdrtim in Senožečami, voznik je umrl ZGRS Sežana
Nesrečo je povzročila mrtvo pijana 22-letnica.

Nekaj čez 17. uro so policisti obravnavali prometno nesrečo v Imenem. V prometni nesreči se je lažje poškodovala 22-letna voznica osebnega vozila, ki je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo in pod vplivom alkohola, v krvi je imela dobri dve promili alkohola, trčila v odbojno ograjo, vozilo pa se je nato prevrnilo.

V Ozarah na območju Policijske postaje Slovenj Gradec se je okoli 12.30 v prometni nesreči huje poškodoval 39-letni voznik kolesa z motorjem, ki je padel zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo

Včeraj okoli 9. ure sta v Paki pri Velenju trčila osebno in tovorno vozilo. V trčenju se je lažje poškodoval voznik osebnega vozila. Vzrok prometne nesreče je bila nepravilna stran oziroma smer vožnje voznika tovornega vozila.

Fotografija je simbolna. 

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 3
  • Avatar skeptik
    skeptik 11:23 12.april 2019.

    "v krvi je imela dobri dve promili alkohola.." Ajooooooj, kje je dvojina? Imela je dobra dva promila, bumbarji polpismeni.

  • sam50 08:37 12.april 2019.

    Ta bi pa v policiji takoj dobila čine....

  • Avatar Martalissa
    Martalissa 01:29 12.april 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top ********************************************************************************************** Ne gre dobro z dekleti? Ja, vsi ljudje imajo radi velike stvari in dolga dejanja. Poskusite > > > > www.XXmacho.Com