Slovenija
52900 ogledov

Tako se direktor slovenskega Leclerca norčuje iz svojih delavcev

E.Leclerc
1/2
Saša Despot
Na binkoštno nedeljo, ko so bile vse trgovine zaprte, je imel Leclerc piknik za zaposlene z družinami.

Na pikniku za zaposlene so pripravili tudi veliko nagradno igro. Napovedana prva nagrada je bila plazma, druga pa Paris za dve osebi. Sledilo je še več praktičnih nagrad, kot na primer električna hladilna skrinja, otroški skiro, sup in žar. A vodstvo podjetja si je po naših zanesljivih neuradnih informacijah privoščilo neslano šalo.

Namesto plazma televizije, ki jo je kot prvo nagrado izžrebani pričakoval, je namreč prejel plazma piškote. Druga nagrada prav tako ni bil izlet v Pariz, ampak piškoti Paris. Skupna vrednost prve in druge nagrade je tako približno pet evrov.

Iz Leclerca na vprašanje, ali drži, da so se tako ponorčevali iz delavcev, zakaj so se odločili za to potezo ter ali se jim ne zdi žaljiva in podcenjujoča, niso odgovorili. Prosili smo jih, naj nam sporočijo, če za pripravo odgovorov potrebujejo daljši rok, saj bomo sicer prispevek objavili brez njihovih pojasnil.

Druge nagrade so bile sicer resnični izdelki in ne potegavščine.

Direktor podjetja se po naših informacijah vozi s porschejem, za katerega slovenski uvoznik na spletni strani sploh nima navedene cene, v Avstriji pa bi stal najmanj dvesto tisoč evrov.

Porsche direktorja Leclerca | Avtor: Bralec Bralec

Komentarjev 32
  • komentator50 18:50 28.maj 2018.

    Nobena šola ti ne more dati tistega,kar je mama v rosni mladosti zamudila-olike in spoštovanja do vseh. Tele je pač tele.Ima polno rit denarja,pa prazno glavo.Zato pa smo v Sloveniji tam kjer smo,ko nam taki krojijo življenje.

  • jakec1575 15:48 28.maj 2018.

    Predlagam 1-dnevni bojkot leclerca s strani kupcev. V zameno opravicilo direktorja in dejanske nagrade ter ponovno zrebanje.

  • miki1234 14:32 28.maj 2018.

    to pa je en velik fuj od direktorja. pol se pa čudijo, da so zaposleni nemotivirani.