Slovenija
4119 ogledov

Tako zelo mrzlo je bilo danes zjutraj.

jesen mraz rokavica
1/2
V Novi vasi na Blokah skoraj minus 21 stopinj Celzija, minus povsod razen v Kopru.

"Le na eni izmed naših avtomatskih postaj je temperatura ob 7. uri nad lediščem - v Kopru je 0.6 °C. Najbolj mrzlo je v Novi vasi na Blokah, kar -20.7 stopinj Celzija," je objavila agencija za okolje. 

Danes bo sončno z zelo mrzlim jutrom, proti večeru se bo od zahoda pooblačilo. Najvišje dnevne temperature bodo od -3 do 1, na Primorskem do 7 stopinj Celzija. Ponoči bo na jugu rahlo snežilo, na Obali pa deževalo. Jutri bo suho.

Jutri bodo najnižje jutranje temperature bodo od -6 do -3, na Primorskem do 3, najvišje dnevne od -3 do 2, na Primorskem do 8 stopinj Celzija. 

 | Avtor: Arso Arso

Tako kaže za naprej

V torek bo pretežno jasno, po nekaterih nižinah v notranjosti pa se bo večji del dneva zadrževala megla ali nizka oblačnost. Na Primorskem bo še pihala šibka burja. V sredo bo zmerno do pretežno oblačno, več sončnega vremena bo na zahodu. V četrtek in petek se bo prek severnega Sredozemlja pomikal manjši ciklon in vplival na vreme pri nas. Od srede do ponedeljka bo prevladovalo razmeroma oblačno vreme. Verjetnost za padavine bo povečana zlasti v četrtek in petek in nato znova v začetku prihodnjega tedna. Ob koncu tedna kaže na rahlo otoplitev.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.