Slovenija
16269 ogledov

Takšno bo vreme drugi teden zimskih počitnic

Sprehod
Naslednji teden se za osrednjo in zahodno Slovenijo začenjajo zimske počitnice. Tako naklonjeno za izlete in smučanje bo vreme.

Vremenska napoved za prihodnji teden je obetavna. Pričakujemo lahko sončno in toplo vreme

Danes bo sprva pretežno oblačno. Čez dan se bo predvsem na severu in vzhodu delno razjasnilo. Na Primorskem in Notranjskem lahko pade kakšna kaplja dežja. V južni polovici Slovenije bo pihal šibak jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature se bodo gibale od 8 do 13 °C.  

Jutri bo v zahodni, južni in delu osrednje Slovenije pretežno oblačno, drugje bo prevladovalo sončno vreme. Jutranje temperature bodo od 1 do 6, v severni Sloveniji do -3, ob morju okoli 8, najvišje dnevne od 10 do 15 °C.

V nedeljo in ponedeljek ne bo večje spremembe vremena.

vremenska dolgoročna napoved | Avtor: Arso Arso

Prihodnji teden bodo naši kraji v območju visokega zračnega tlaka. Od torka do petka bo povsod sončno in čez dan zelo toplo. Zjutraj se bodo temperature gibale okoli ničle, popoldne pa bodo večinoma nad 15 °C. Že v torek se lahko na severovzhodu države segreje vse do 19 °C. 

Prihodnji konec tedna naj bi bil bolj oblačen in nekoliko hladnejši. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.