Slovenija
16820 ogledov

Takšno bo vreme ta teden

Oblaki
Le jutri skoraj zagotovo brez dežja. V sredo in četrtek občutno poslabšanje in ohladitev.

Zjutraj bo pretežno jasno, ponekod lahko nastane nekaj kratkotrajne megle. Jutranje temperature bodo od 12 do 17, ob morju do 20 stopinj Celzija. Jutri bo večinoma sončno, a lahko popoldne predvsem nad hribi nastane kakšna nevihta. Najvišje dnevne temperature bodo od 26 do 31 °C.

V torek bo precej sončno, dopoldne so posamezne plohe ali nevihte možne zlasti na zahodu države, sredi dneva in popoldne pa tudi v osrednjih in vzhodnih krajih, napovedujejo vremenoslovci agencije za okolje. 

"Zvečer se bodo padavine na zahodu prehodno okrepile. V sredo in četrtek kaže na spremenljivo oblačno vreme z občasnimi krajevnimi padavinami, deloma nevihtami," napovedujejo. 

V četrtek kaže na precej oblačno in deževno vreme. Precej naj bi se tudi ohladilo, neurje.si in Googlova vremenska napoved kažeta, da naj bi bilo čez dan le 23 stopinj Celzija, za primerjavo, jutri naj bi jih bilo 31. 

Verjetnost za padavine bo znatna tudi še v petek ter deloma v soboto. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.