Slovenija
10857 ogledov

Takšno bo vreme za praznike

Slana
Ohladilo se bo, meja sneženja bo pri 800 metrih.

Vremenoslovci za danes napvoedujejo oblačno vreme, občasno bo deževalo. "Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem povečini šibka burja," pišejo pri Arsu. "Temperature bodo od 7 do 11, na Primorskem od 12 do 16 stopinj Celzija."

Ponoči se bo meja sneženja spustila do nadmorske višine okoli 1000 metrov, a bodo padavine slabele. "Burja na Primorskem se bo nekoliko okrepila," napovedujejo pri Arsu. "Jutranje temperature bodo od 2 do 7, na Primorskem okoli 12 stopinj Celzija."

Jutri bo oblačno. "Na Primorskem bo povečini suho, drugod bo občasno še rahlo deževalo," pišejo pri Arsu. "Meja sneženja bo na nadmorski višini okoli 800 m. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 3 do 8, na Primorskem okoli 14 stopinj Celzija."

Priteka hladnejši zrak

V četrtek in petek bo na Primorskem pretežno jasno z burjo, ki bo postopno slabela. "Drugod bo v četrtek še zmerno do pretežno oblačno," napovedujejo pri Arsu. "V petek pa bo precej jasno z jutranjo meglo po nižinah. V zatišnih legah bo možna slana."

Nad severovzhodno Evropo je po pisajnu Arsa ciklonsko območje, hladna fronta se zadržuje na Alpah in bo zvečer ter ponoči prešla Slovenijo. Od severovzhoda priteka k nam postopno hladnejši zrak.

Modelska napoved za deset dni | Avtor: Arso Arso

Od 1. do 6. novembra

"Nad zahodno in srednjo Evropo, občasno pa tudi nad zahodnim in severnim Sredozemljem, bodo ciklonska območja z vremenskimi frontami, ki bodo vplivale tudi na vreme pri nas," razlagajo pri Arsu. "V višinah bo prevladoval veter zahodnih smeri."

Prevladovalo bo pretežno oblačno vreme, v petek bo še suho, od sobote do srede pa bo verjetnost za padavine povečana. "Spet bo nekoliko topleje," še napovedujejo pti Arsu. "Najvišje temperature bodo po nižinah med 10 in 15 stopinj Celzija."

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Avatar Wandalessi
    Wandalessi 23:48 29.oktober 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com