Slovenija
408 ogledov

Te ulice v Ljubljani čaka večja prenova

celovška Saša Despot
Trenutno je v prenovi okoli 100 cest, predvidene pa so še nekatere večje rekonstrukcije in manjša sanacisjka dela.

"Predolgo časa že gledamo hude poškodbe cestišča na nadvozu avtoceste na Celovški," je prepričan Ljubljančan, ki Mestno občino Ljubljana sprašuje, kdaj bo ta del cestišča prišel na vrsto za obnovo. "Celoten nadvoz bi bilo potrebno obnoviti. Zanima tudi križišče Celovške in Vodnikove ceste, porazno stanje, že več let nič."  

Na MOL-u odgovarjajo, da je trenutno v prenovi okoli 100 cest, predvidene pa so še večje rekonstrukcije, medtem ko sanacija navedenega sestišča za zdaj ni v planu.

Predvidene za sanacijo

"V načrtu imamo obsežnejši sanacijo oziroma prenovo naslednjih cest: Dunajska cesta, Šubičeva ulica, Mala ulica, Eipprova ulica, Ulica Pod hribom, Letališka cesta, Novo Polje (Arničeva, Zdešarjeva, cesta X), Prešernova, del začetka Šmartinske ceste, Vipavska, Cesta v Rožno dolino, Jadranska, Ulica Talcev, Gosposvetska cesta in Gallusovo nabrežje," pojasnjujejo na MOL. 

Manjša sanacijska dela bodo izvedli med drugim tudi na Kolodvorski in Zarnikovi ulici, na Privozu, Pražakovi, Ulici Bežigrad, na Parmovi, Livarski, Jakšičevi in Vidovdanski.

dezurni@zurnal24.si

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.