Slovenija
34123 ogledov

Iz Hoferja sporočajo: Če ste pri nas kupili ta izdelek, nam ga vrnite

Hofer Dejan Mijović
Zamenjate lahko del izdelka ali izdelek vrnete.

Hofer obvešča, da dobavitelj Flexxtrade GmbH & CO KG opozarja, da se kovinska obročka, na katera se gugalno košaro obesi, v določenih primerih ob zelo veliki obremenitvi lahko razpreta.

"Da bodo kupci gugalno košaro lahko varno uporabljali, jim dobavitelj Flexxtrade GmbH & CO KG ponuja popolnoma nov, že sestavljen nadomestni vrvni sistem, s katerim je mogoče zamenjati obstoječega," pojasnjujejo pri Hoferju.

"Dokler kupci nadomestnega vrvnega sistema ne prejmejo, naj gugalne košare ne uporabljajo več, saj obstaja možnost poškodbe."

Gugalna košara | Avtor: Hofer Hofer

Iz prodaje umaknili izdelek

Izdelek, ki je bil po ceni 39,99 evrov na voljo od 31. maja v vseh Hoferjevih trgovinah, so iz prodaje umaknili. 

Za zamenjavo obstoječega vrvnega sistema z novim se lahko kupci obrnejo na dobavitelja Flexxtrade GmbH & CO KG, ki je na voljo od ponedeljka do petka med 8. in 20. uro na brezplačni telefonski številki 00 800 45 62 2000 in na e-naslovu flexxtrade-si@teknihall.com.

Nadomestni vrvni sistem bodo kupci vključno z natančnimi navodili za namestitev brezplačno prejeli popošti.

"Če želijo izdelek kljub temu vrniti, lahko to storijo v najbližji trgovini HOFER in kupnino bomo povrnili tudi brez predložitve računa," še pojasnujejo pri Hoferju in prosijo za razumevanje. "To opozorilo še ne pomeni, da je nevarnost povzročil izdelovalec, proizvajalec oz. distributer."

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • bananahana1999 09:19 10.oktober 2018.

    V naslovu napišite kateri izdelek, ne pa da samo iščete klike! če se bo zgodila napaka boste krivi vi!

  • McClain 14:33 09.oktober 2018.

    a lahk prosim v naslov napišete za kateri izdelek gre, ne nas drkat, sam zato da klikamo. Ker v tem primeru štejejo eventuelne poškodbe zaradi neustreznosti izdelka in ne kliki!!