Slovenija
21 ogledov

Telekom cenovno vodi

Razpon ponudbe IPTV je od 33 do 56 evrov. Žurnal24 main
Siol ponuja internetno televizijo za najnižjo ceno, T-2 ima več programov, Amis pa je prenovil storitve.

Televizija. Pri Siolu dobite storitev internet televizije (IPTV) z internetno povezavo že za 29 evrov na mesec, pri čemer vas internetna povezava stane 26 evrov, doplačilo za IPTV pa znaša tri evre. Pri tem imate v paketu zajeto osnovno programsko shemo z 42 televizijskimi in 17 radijskimi programi.

Siolu tesno za petami sledi T-2, ki za 30 evrov na mesec ponuja simetrično internetno povezavo in 160 programov v osnovni programski shemi. Pri tem na T-2 še pojasnjujejo, da je predpogoj za osnovno programsko shemo TV-priključek, ki vključuje osem zakonsko zahtevanih slovenskih programov. Tako imate v osnovnem paketu Brezčasna optika 10/10 pri T-2 na voljo kar 168 televizijskih programov.

Amisova prenova
Pretekli mesec je mariborski Amis prenovil svojo IPTV in jo poimenoval Amis TV 2.0. Cene različnih Amisovih paketov se gibljejo od 33 evrov za dijake in študente ter od 34 do 42,90 evrov za druge uporabnike. Obenem Amis v akcijskem obdobju ponuja petmesečno 50-odstotno znižanje naročnine za pakete Trojka in trimesečno znižanje za pakete Dvojka za vse nove naročnike, ki se bodo do 15. novembra vezali za 15 mesecev. Dodajajo še, da ima naročnik v treh mesecih od sklenitve razmerja pravico brez razloga odpovedati svoje razmerje.

© Žurnal24

 
Strukturirana ponudba
Cene paketov IPTV in interneta so pri T-2 odvisne od hitrosti internetne povezave. Zato je z osnovno hitrostjo interneta 10/10 mbps cena paketa 30, z najvišjo hitrostjo 100/100 mbps pa 56 evrov. Pri Siolu pa je cena paketa Trio, za katerega se uporabniki največ odločajo, odvisna predvsem od naročene programske sheme.

Ponujajo namreč tri sheme, in sicer Osnovno z 42, Standardno z 80 in Mega s 119 TV programi. Cene Trio paketov tako znašajo od 30 do 42 evrov na mesec. Amisovi štirje paketi pa so cenovno odvisni predvsem od storitev, ki jih uporabnik želi. Tako denimo paket Dvojka z IPTV in internetom do 10 mbps stane 37 evrov, paket Trojka, ki poleg vključuje še IP-telefonijo, pa 42,9 evra na mesec.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.