Slovenija
31 ogledov

Telemach ja, Telekom še razmišlja

slovenija 03.02.14, gozdarji, zled, led, sneg, naravna katastrofa, skoda, elektr Anže Petkovšek
Zaradi izpada elektrike bodo nekateri znižali mesečni strošek.

"Tam, kjer so bile naše storitve nedostopne zaradi izpada električne energije na naši opremi, bomo strankam pri storitvah priznali popust," so sporočili s Telemacha. Popustov pa ne morejo priznati naročnikom, ki niso mogli uporabljati Telemachovih storitev zaradi izpada električne energije na njihovih domovih.

V nasprotju s Telemachom so nam s Telekoma Slovenije najprej odgovorili: "Ob naravnih ali drugih nesrečah oziroma okoliščinah, na katere nimamo vpliva in ki jih ne moremo preprečiti ali se jim izogniti, ni predvidenega povračila uporabnikom." Po objavi prispevka so sporočili, da zaradi situacije, ki se spreminja iz ure v uro, "dokončna odločitev v zvezi s tem še ni sprejeta, vsekakor pa bodo zadeve reševali s posluhom do svojih uporabnikov." Z Amisa pa so za zdaj sporočili le, da trenutno delajo predvsem na odpravljanju težav in da bodo o vseh nadaljnjih odločitvah obvestili javnost in uporabnike.

Vprašanje, ali bodo svojim naročnikom, ki zaradi izpada elektrike in signala ne morejo oziroma niso mogli koristiti njihovih storitev, to upoštevali pri nižjem mesečnem obračunu, smo naslovili tudi na T2 in Radiotelevizijo Slovenija, kjer pa nam do zaključka redakcije niso odgovorili.

Individualno razreševanje

Pri Simobilu bodo vse morebitne pobude in pritožbe obravnavali individualno, in ker gre za "prizadetost v naravni nesreči, tudi z veliko mero razumevanja". Podobno se bodo razreševanja pritožb lotili pri Tušmobilu: "Ko se bodo razmere umirile in bo vzpostavljeno normalno delovanje, bomo primere z našimi uporabniki reševali individualno."

 

 

Komentarjev 14
  • Votko 10:06 07.februar 2014.

    Mogoče v preteklosti ni bilo problemov, ko je bil Mobitel še samostojen, kaj pa sedaj ko je prišel pod okrilje Telekoma? Se mi zdi kar velik problemov, storitve vedno slabše, cene pa še vedno navzgor. Tipično za zabluzeno državno podjetje!

  • Mitoka 18:32 06.februar 2014.

    Se kar strinjam z nekaterimi komentarji kar se Telekoma tiče. Vse slabši so in to lahkopotrdim tudi sama. Storitve za to kar se imajo so slabe, so mimili časi ko so bili edini ponudnik in sedaj ljudje sploh ne razmišljamo ...prikaži več več in gremo raje h konkurenci. Tako dragi so v primerjavi z drugimi ponudniki, ponujajo pa dost enak stvari. Se vidi državno podjetje in vsem je malo mar kaj in kako naprej s Telekomom, saj se bo itak prodal.

  • PasjiDrekiVsepovsod 18:09 06.februar 2014.

    Bedasti komentarji še bolj bedastih ljudi.Večno nezadovoljni slovenceljni.