Slovenija
105 ogledov

Telemach z rešitvijo za lastnike strešnih in sobnih anten

Telemach Telemach
Najbolj priljubljeni televizijski programi, med njimi tudi POP TV in Kanal A, so s Telemachovo kabelsko in digitalno televizijo ter storitvijo Total TV na voljo že v začetnih shemah.

Telekomunikacijski operaterji po odločitvi medijske hiše Pro Plus, da 16. januarja 2017 zaključi z oddajanjem svojih televizijskih programov prek prizemnega signala (DVB-T), iščejo rešitve za svoje uporabnike.

Prvi je rešitev ponudil Telemach, ki lastnikom sobnih in strešnih anten nudi storitve Telemachove kabelske televizije, digitalne televizije ter satelitsko televizijo Total TV. Vse storitve že v začetnih programskih shemah vsebujejo najbolj priljubljene televizijske programe. 

Telemachova kabelska televizija tako omogoča spremljanje več kot 50 televizijskih in radijskih programov. Med njimi sta tudi najbolj priljubljena programa medijske hiše Pro Plus POP TV in Kanal A, ter ostali priljubljeni slovenski in tuji programi, kot so Slovenija 1, Slovenija 2, Fox, Sportklub 1 in 2, Discovery Channel, Animal planet, Travel Channel, National geographic ipd. V mesecu januarju bodo v programsko shemo kabelske televizije vključeni še trije priljubljeni programi; Brio, Kino in Oto. Televizijo lahko spremljate z uporabo enega daljinskega upravljalnika in brez zunanjega digitalnega sprejemnika na kar 3 televizijskih sprejemnikih.
Za brezskrben začetek leta je Telemach pripravil ugodnosti, ki jih lahko izkoristite vse do konca januarja! Telemachova kabelska televizija je novim uporabnikom ob sklenitvi naročniškega razmerja in vezavi za 24 mesecev vse do konca januarja prvih 18 mesecev na voljo za le 9,99 evra mesečne naročnine

ŠE VEČ programov za zahtevnejše televizijske navdušence 

Za vse televizijske entuziaste, ki želijo izbirati med večjim številom televizijskih programov pa Telemach ponuja digitalno televizijo, pri kateri začetna programska shema omogoča spremljanje več kot 120 televizijskih in radijskih programov, med katerimi sta tudi POP TV in Kanal A v HD ločljivosti. Ob vezavi za 24 mesecev bodo novi naročniki v okviru akcijske ponudbe za Telemachovo digitalno televizijo prvih šest mesecev odšteli 13,99 evra mesečne naročnine

Brez skrbi pa so tudi tisti, ki želijo ob najbolj priljubljenih televizijskih programih uživati v bolj odročnih krajih. Telemachova satelitska televizija Total TV, ki v svoji osnovni shemi zajema več kot 200 najbolj priljubljenih televizijskih programov, je namreč na voljo v vsakem kotičku Slovenije. Total TV je uporabnikom na voljo za 14 evrov mesečne naročnine v prvih šestih mesecih po sklenitvi naročniškega razmerja, poleg tega pa akcijska ponudba omogoča tudi brezplačno namestitev opreme, za katero poskrbijo pri Telemachu. Akcija velja ob vezavi za 24 mesecev. 

Leto 2017 lahko s Telemachovimi storitvami začnete popolnoma brezskrbno, saj vas bodo spremljale vaše najljubše TV vsebine, ki jih ne boste mogli zamuditi, saj so pri Telemachu na voljo po vsej Sloveniji.