Slovenija
28 ogledov

Težave v Mobitelovem omrežju "odpravljene"

Družba Mobitel se je na lestvici stotih najmočnejših blagovnih znamk na svetu uv Saša Despot
Del današnjega dneva ni bilo mogoče normalno komuniciranje med uporabniki Mobitela in Simobila. Mobitel napravo že odpravil.

V redakcijo smo prejeli kar nekaj klicev nejevoljnih uporabnikov.

"Že celo dopoldne ne morem iz Mobitela poklicati v Simobil," nam je sporočil bralec z Gorenjske. „Mislil sem, da je prijatelj zamenjal telefonsko številko, nato pa sem pomislil, da je kaj narobe z mojim telefonom, nato sem ugotovil, da imajo tudi drugi podobne težave,“ pa nam je povedal drugi bralec iz Ljubljane. "Ne da se klicati. Pri usklajevanju obveznosti s tistimi, ki so na 040, imaš kar velike težave, zato  poskušamo zdaj to rešiti drugače," pa je razburjeno dejala bralka, ki ji je okvara očitno deloma prekrižala načrte za konec tedna.

"Težave v omrežju GSM in UMTS so v celoti odpravljene," so na Twitterju nekaj pred četrto uro zapisali pri Mobitelu. "Opravičujemo se za nevšečnosti in prosimo za razumevanje," dodajajo

"Predvsem so jih zaznali predplačniški uporabniki v Ljubljani in okolici ter pri povezavi s Simobilom," pa nam za zurnal24.si o težavah povedala Darinka Pavlič Kamien, vodja službe za korporativno komuniciranje pri Mobitelu. Podatke o tem, kaj je bilo krivo za napako in kolikšna je ocenjena škoda nam bodo, pravijo, posredovali v ponedeljek.

Komentarjev 5
  • postmen 16:12 21.april 2012.

    Hahaha SLOVENIAN MOBITEL....se vidi KAKO IN KOLIKO SO USPOSOBLJENI vrli vzdrževalci in tehniki na mobitelu......da jim pade širše območje LJ............pa za to rabijo CELO dopoldne da odpravijo napako!!!!HAHAHA....Itak...paket za.....!

  • Jurka 14:25 21.april 2012.

    Se strinjam z Mitoko, od danes mi je prav žal, da sem menjala Tušmobil z Mobitelom- kako ima Mobitel poštimano omrežje, katastrofa. Stalno meče ven! Pa sem mislila najprej, da s telefonom kaj ni uredu, potem preberem ta članek. In ...prikaži več kličeš na Mobitel info in čakaš kot idiot na operaterja. Mi je prav žal, ampak na Tušmobilu se to ni zgodilo nikoli. Poleg tega, da sem vedno lahko normalno klicala.

  • bojovi 14:17 21.april 2012.

    Simobil all the way! :)