Slovenija
65 ogledov

Težave v omrežju bodo še 14 dni

mobitel pametni telefon iPhone Shutterstock
Nadgradnja omrežja Tušmobila na Koroškem in v Zgornje Savinjski dolini bodo potekala še naslednjih 14 dni.

Dela, ki jih Tušmobil izvaja na Koroškem in v Zgornje Savinski dolini, so del izboljševanja in nadgrajevanja omrežja. Nanje nas je minuli teden opozorila bralka, ki je imela težave s signalom na omenjenem območju. 

Na Tušmobilu pojasnjujejo, da so z deli pričeli konec avgusta in bodo skladno z načrtom potekala še naslednjih štirinajst dni. Seveda pa je točen zaključek del odvisen tudi od vremenskih razmer v prihajajočih dneh. "V tem času lahko na posameznih področjih prihaja do kratkotrajnih motenj v delovanju storitev, zato smo uporabnikom zagotovili uporabo storitev Tušmobil v nacionalnem gostovanju. Tako imajo uporabniki veš čas zagotovljene mobilne storitve," so nam pojasnili na Tušmobilu.

Uporabnike so o delih obvestili prek spletne strani, družbenih omrežij, za informacije pa so na voljo tudi v klicnem centru. "Prav tako smo na voljo preko pisne komunikacije oziroma reklamacij, na katere se trudimo odgovarjati čim prej oziroma najkasneje v zakonsko določenem roku osmih dni. V Tušmobilu namreč individualno obravnavamo in preverimo vsako reklamacijo naših uporabnikov," so še dodali.

Komentarjev 1
  • Realist 11:53 03.september 2014.

    In kaj je tukaj sedaj tako spornega. Folku tudi nikoli ni nič prav, če je nadgradnja se bunijo, če je ni potem jamrajo da je slabo omrežje. Vsi operaterji, ki nadgrajujejo omrežje so pač primorani to narediti tako, da so ...prikaži več pač občasne prekinitve, ker drugače ne gre. To je samo za naše dobro, da bodo storitve in omrežje še boljše. Za razliko od drugih operaterjev, pa je Tušmobil vsaj obvestil svoje uporabnike!