Slovenija
21 ogledov

"To bo najceneje"

Selitev MNZ na Litostrojsko
1/5
Saša Despot
Selitev. Notranje ministrstvo bo odslej plačevalo državi.

Ministrstvo za notranje zadeve (MNZ) bo državi plačevalo okoli 280 tisoč evrov na mesec za najem prostorov na Litostrojski cesti v Ljubljani, kamor se je sredi oktobra preselilo skupaj z generalno policijsko upravo, kriminalistično policijo, Nacionalnim preiskovalnim uradom (NPU) in ljubljanskimi kriminalisti.

Preiskovalci z NPU so se na novo lokacijo preselili iz prostorov na Dimičevi ulici, kamor jih je januarja 2010 naselila nekdanja ministrica Katarina Kresal. “Za Litostrojsko bomo sicer še štiri leta plačevali enkrat več kot za prostore na Dimičevi, vendar je tu prostora več, saj smo sem preselili tudi preostale službe. Sem smo prišli z osmih lokacij, kjer smo najemnino plačevali zasebnikom, zdaj jo bomo plačevali podjetju DSU, ki je v stoodstotni državni lasti,” zagotavlja notranji minister Vinko Gorenak.

Komentarjev 3
  • vicvic 15:39 07.november 2012.

    G. Gorenak glede na dobre deelavno pogoje pričakujemotudi dobre rezultate v prid Slovenije in nas Slovencev.Potem pa ne pozabite na vaše podrejene, ki roko na srcedelajo v prostorih, kateri niso vredni imena delavno mesto.

  • Bizgec 12:51 07.november 2012.

    Odgovor na 2.: Ce denar ne krozi, ne more zaviti v privat zepe.

  • ViktorCvijo 21:36 06.november 2012.

    1. Zakaj rabite več prostora, če bodo spet odpuščanja?2. Če je podjetje v državni lasti, zakaj potem ni zastonj? Očitno je denarja preveč?