Slovenija
37 ogledov

To je najneumnejši kriminalec na svetu

Luis Roudriguez Facebook
Osemnajstletni Američan Luis Rodriguez se je vpisal v knjigo najneumnejših kriminalcev. Policija je njegovo fotografijo objavila na Facebooku, on pa se je na njej označil.

Policija je zaradi vandalizma, ker je med protesti na policijski avtomobil napisal ''f*** the pigs'' (j*** prašiče), Lusia Roudrigueza iskala tudi po spletu. Na Facebook profilu so objavili fotografijo.

Na svojo fotografijo je bil Rodriguez zelo ponosen, zato jo je všečkal in delil s prijatelji na Facebooku. Seveda ni trajalo dolgo, da so številni policiste obvestili, da je objavo všečkal tudi osumljenec.

To pa še ni bilo vse. Osemnajstletnik je nato na svojem profilu objavil tudi fotografijo, na kateri sedi na policijskem avtomobilu, oblečen v ista oblačila kot na fotografiji, ki jo je objavila policija. In ker fotografije ni označil za zasebno, je po objavi postala javna. Policisti tako niso imeli veliko dela, da so Rodrigueza našli.

Mnogi niso mogli verjeti, da se je res sam označil na fotografiji, zato se ga je že prijel vzdevek najbolj neumnega kriminalca.

 

 

Komentarjev 2
  • privat 22:14 20.avgust 2013.

    policija opravlja večinoma delo v korist velikim kriminalcem...stem da preganjajo otroke v otroških zadevah!

  • d 13:39 20.avgust 2013.

    res hud kriminalc