Slovenija
131 ogledov

To je praznična ponudba mobilnih operaterjev

Žurnal24 main
Pripravili smo seznam božično-novoletnih bonbončkov, ki jih ponujajo največji trije mobilni operaterji.

V preteklosti so bili precej običajni posebni praznični paketi, tokrat je Telekom nov paket ponudil le za mlade, Simobil ponuja paket Silvester, Telemach pa je namesto novega paketa ponudil popust ne telefone. 

Telekom: en nov paket, sicer dodatni podatki

Nov je paket za mlade Džabest Na polno za zmeri, ki za 22,95 evra ponuja neomejene klice in sporočila ter 5 GB prenosa podatkov. Naročniško razmerje je mogoče skleniti do konca januarja, uporabljati pa ga je mogoče tudi po 31. letu. V mobilna paketa Neomejeni D in Poslovni Neomejeni D je Telekom dodal tako imenovano EU kapico, tako da uporabniki v EU na bodo nikoli plačali več kot 2,90 evra na dan, oba paketa pa lahko po novem (za nekaj višjo naročnino) uporablja do pet mobilnih številk. Paketa imata neomejene pogovore, sporočila in prenos podatkov, pri 15 GB se prenos upočasni. 

Telefon | Avtor: EPA EPA

V akcijski ponudbi, ki bo veljala do konca januarja, lahko novi naročniki paketa Brezskrbni dobijo za pol leta 10 GB prenosa podatkov, obstoječi naročniki pa lahko to ugodnost dobijo ob nakupu telefona in vezavi za dve leti. Kdor se veže le za eno leto dodatne podatke dobi za tri mesece. Paket sicer za 19,95 evra vključuje neomejene klice in sporočila, podatki pa se sicer plačujejo po porabi (en cent za megabajt), a ne več kot pet evrov na mesec. 

V paketu Modri je mogoče za tri evre na mesec do konca januarja dokupiti 10 GB prenosa podatkov. Paket sicer vključuje tri. 

Simobil z novim paketom Silvester

V Simobilu so ponudili praznični paket Silvester, ki poleg neomejenih klicev in sporočil za 19,99 evra ponuja 4 GB prenosa podatkov, v gostovanju v EU pa je ne glede na porabo najvišje plačilo 10 evrov na mesec. Dodatni uporabnik paket lahko dobi za 14,99 evra. 

Prav tako za 19,99 evra praznična izdaja paketa za mlade Orto Elastik ponuja neomejene klice in sporočila ter 5 GB prenosa podatkov in en gigabajt v 65 državah sveta. Do konca leta je možno pri Bobu izbrati tudi carski bob, ki za 9,99 evra mesečno prinaša 1500 minut pogovorov, 1500 SMS sporočil in 1500 MB prenosa podatkov v Sloveniji.

Telemach se je osredotočil na telefone

Telefon | Avtor: EPA EPA
Pri Telemachu so se bolj kot na pakete osredotočili na naprave, pravijo, da so ceno najbolj želenih in aktualnih telefonov znižali do dvesto evrov, ob nakupu določenih modelov pa priložijo darilo (prenosno baterijo, termo flaško in podobno). Do konca januarja uporabnikom ponujajo brezplačno uporabo LTE omrežja in, predplačniki pa ob polnjenju na določen dan prejmejo bonus. 

Telekom: ogled za sedem dni nazaj

Ponudniki so pripisali še svojo praznično ponudbo na fiksnem delu. Telekom je pri nekaterih paketih (TopTrio B, TopTrio C, TopDuo TV, TopTrio Mega HD, TopTrio, TopTrio Plus, TopTrio HBO, TopTrio optika in Modri) omogočil ogled TV-vsebin za sedem dni nazaj. 

Pripravili so tudi mobilno aplikacijo Daljinec+, s katero lahko uporabniki mobitel uporabljajo namesto daljinca, pokaže pa tudi dvajset trenutno najbolj gledanih programov in priporoča oddaje glede na pretekle uporabniške izkušnje. 

Nižja cena za zmeraj in brezplačni programi, ki niso v paketu

Amis, ki je od poletja v lasti Simobila, ponuja pakete po prazničnih cenah, ki bodo veljale eno leto, naročniki Simobila pa jih bodo lahko obdržali za vedno. 

Telemach med 15. decembrom in 15. januarjem ponuja brezplačno spremljanje dodatnih programov in storitev, ki sicer niso del paketa, za nove naročnike fiksnih storitev pa paket GOLD Trojka tri mesece ponujajo za en evro.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • korisnik_362 15:16 23.december 2015.

    Pripravili smo seznam božično-novoletnih bonbončkov, ki jih ponujajo največji trije mobilni operaterji.

  • zdrej 15:05 23.december 2015.

    Nepopoln/površen/pristranski članek! Niso zajeti vsi ta večji operaterji v Sloveniji.