Slovenija
2574 ogledov

To je razlog za kaos na štajerski avtocesti

Prometna nesreča na avtocesti, prevrnjen tovornjak 24sata/bralec
Zaradi odstranjevanja posledic prometne nesreče je na omenjenem odseku še vedno oviran promet in nastajajo zastoji.

Okoli 3. ure se je na štajerski avtocesti pri izvozu Domžale v smeri Ljubljane zgodila prometna nesreča, v kateri je bil udeležen voznik tovornega vozila. Zaradi nesreče je na tem odseku še vedno oviran promet.

Voznik tovornega vozila je vozil z neprilagojeno hitrostjo in izgubil nadzor nad vozilom. Vozilo je najprej trčilo v ograjo na levi strani, nato pa ga je odneslo še v ograjo na desni strani. Vozilo se je nato prevrnilo na bok, iz vozila pa se je stresel tovor.

V nesreči se je potnica v vozilu lažje poškodovala, vozniku pa je bil izdan plačilni nalog.  

Zaradi odstranjevanja posledic prometne nesreče je na omenjenem odseku še vedno oviran promet in nastajajo zastoji. Promet na avtocesti poteka po enem voznem pasu, možen pa je tudi obvoz po vzporednih cestah, kjer je prav tako zgoščen promet.

Po podatkih Prometnoinformacijskega centra je zamuda na tem odseku približno pol ure. "Zaradi dviga prevrnjenega tovornega vozila bo možna enourna popolna zapora," še dodajajo. 

*Fotografija je simbolična.

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 2
  • rd2dmk2 14:50 01.december 2023.

    hm a je bil tovornjak ali avtobus ? kakšne poškodovane potnice ?no kakšne potnice so v kamionu ? vsem iz kamiona kazen s petmestno številko. zakaj. naj se zračuna, kolk je imel vsak v zastoju stroškov z obvozom, z čiščenjem ...prikaži več in popravilom ceste, pa se bo hitro našla cifra. tisti v kamionu pa naj ne gledajo filma ko to tamo peva. jim ne gre vožna vezanih očiju pa ravno tako nek oba dva tata i mladunče zaboravi da bi bilo šta radili i oni, razen da držijo volan in ne pritiskajo gas do konca.

  • Toma 11:49 01.december 2023.

    Prvič slišim, da bi tovornjak na AC moral zmanjšati hitrost, pa ni padal sneg.