Slovenija
8459 ogledov

To z enim zadnjih zapisov kot ministrica sporoča svojim političnim krvnikom

Aleksandra Pivec Saša Despot
Ta dan ne predstavlja pomembne prelomnice samo zame osebno, ampak je pomemben mejnik v političnem prostoru Slovenije, je na Facebooku zapisala kmetijska ministrica: „Z njim smo prišli do zaključne točke dolgega obdobja medijskih in političnih diskreditacij Aleksandre Pivec, ki je očitno postala moteč element slovenskega političnega prostora.“

„Primer tako načrtnega in pritlehnega rušenja posameznega politika namreč v zgodovini samostojne Slovenije težko najdemo. Stopnjeval se je od najave kandidature za predsednico stranke DeSUS, preko vstopa stranke v desno sredinsko koalicijo, pa vse do današnjega dne, ko se me umika tudi iz funkcije Ministrice. Zato si organizatorji zaslužijo posebno priznanje. Davkoplačevalci in volivci pa vpogled v ozadje zakulisne igre, kjer štejejo osebni interesi, potrebe države in družbe, pa so potisnjeni v ozadje,“ je zapisala Aleksandra Pivec in dodala, da bo pred poslankami in poslanci, ki bodo glasovali o njeni razrešitvi, o teh igrah tudi spregovorila.

„Tistim, ki me boste jutri na poti na zadnjo 'sodbo' pospremili v državni zbor, naj povem, da mi boste s tem dali še dodaten pogum in moč, da svoje zadnje dejanje opravim odločno in pokončno, kot zmorem in znam,“ je še zapisala.

Poudarila je, da konec njenega ministrovanja pomeni zgolj konec ene od njenih življenjskih poti.

Številni od začrtanih projektov, ki jih Slovenija in slovensko podeželje potrebujeta, so ostali nedokončani, zato poudarja, da njen umik ne pomeni konca njenega političnega delovanja, ampak predstavlja zgolj izziv za nov začetek. „Zanj pa imam dovolj poguma in moči,“ je sklenila.

Spoštovane moje podpornice in podporniki, dragi prijatelji 🍀 Danes zaključujem priprave na jutrišnji pomembni dan....

Posted by Aleksandra Pivec on Sunday, October 4, 2020
Komentarjev 20
  • Ender3 14:16 05.oktober 2020.

    Za njo je potrebna lustracija, s svojim bolanim egom je uničila sebe, družino in stranko.

  • anonime 14:05 05.oktober 2020.

    Bravo Sandra!!! Mi smo s tabo! Ne daj se in pokaži tem bebcem kdo in kaj si, da se bodo pogreznili v zemljo...moralno in fizično!

  • Avatar MS
    MS 13:28 05.oktober 2020.

    Morala bi se ravnati po ministru Hojsu in NEPREKLICNO odstopitii!