Slovenija
6977 ogledov

Toliko je za uničeno ploščad v Zagorju ob Savi morala plačati Nova Slovenija

Razdejanje ploščadi Občina Zagorje
Plačati so morali popravilo ploščadi.

V času predvolilne kampanje, 4. aprila, je avtobus stranke Nova Slovenija kljub prepovedi občine zapeljal na ploščad v Zagorju ob Savi in poškodoval ploščad. Več o tem v članku Stranka za seboj pustila razdejanje. Občina: Nikakor niso imeli dovoljenja!

V Občini Zagorje ob Savi so bili zato jasni - od stranke so terjali plačilo nastale škode ter prepovedali vsako nadaljnje obračanje avtobusov na tem območju.

Stranki so izdali račun v višini 2.984,23 evrov. Tega so v Novi Sloveniji že poravnali, so danes sporočili na Twitterju.

"Zadovoljni smo, da se je ploščad hitro in učinkovito popravila. Gremo odločno naprej!" so še dodali.

dezurni@styria-media.si

Jernej Vrtovec PROMO Uporabno Volilna vročica narašča, NSi prehitela Levico
Komentarjev 8
  • Naklonsky 10:56 15.april 2022.

    Občina ima srečo, da je bil avtobus NSI. Če bi bil Golobov, bi mu še občina plačala, ga pogostila, luknjo na parkirišču pa označila za revolucionarni spomenik... In kulovci bi se zbirali ob luknji in se globoko klanjali v mlakužo...

  • Plavi-mil 08:19 15.april 2022.

    POŠTENO, za razliko od Fajonkine stranke, katera ima že več let skoraj 700.000.- EUR pufa , pa ga nima s čim odplačevati, ker ni na oblasti pa si ne more prisvajati denarja in ona bi nam vladala, še svojih financ ...prikaži več ne zna porihtati, zato dragi Slovenci, še en mandat tej vladi.

  • mirror 23:11 14.april 2022.

    Menjava petih plošč je bila zelo dobra dodana vrednost.