Slovenija
460 ogledov

Tonin stari novi predsednik

Matej Tonin Saša Despot
Matej Tonin je na kongresu NSi, ki se je začel v soboto in se končuje danes, kot edini kandidat dobil vnovičen mandat za predsednika stranke.

Na volitvah, ki so potekale po pošti, je Matej Tonin prejel 420 glasov delegatov oziroma 95,7 odstotka oddanih glasov.

Izide volitev so razglasili na današnjem nadaljevanju kongresa. Tonin se je v svojem nagovoru po razglasitvi izidov zahvalil članom za izkazano zaupanje. Poudaril je, da je ponosen na NSi, ki jo je označil kot zrelo stranko, ki zna v kritičnih trenutnih strniti vrste. "Danes zmagujejo povezane ekipe, in ne posamezniki," je dodal in se zahvalil sodelavcem v stranki.

"Računajte na nas"

"Smo sodobna in v prihodnost usmerjena stranka. Utrdili smo se v slovenskem političnem prostoru. Računajte na nas," je dejal Tonin in ponovil svoje sobotne navedbe, da je že danes jasno, da je prihodnost Slovenije odvisna od moči NSi. "Močnejša in večja kot bo Nova Slovenija, bolj normalna in uspešna bo Slovenija," meni.

Napovedal je, da se bo v svojem dveletnem mandatu, ki ga je dobil danes, trudil najti rešitve in se bo obdal z boljšimi od sebe. Poudaril je, da v stranki ostajajo zavezani vrednotam krščanske demokracije in da bo stranka delovala tako, da "Slovenija postane gospodarsko močna, socialno občutljiva in evropsko pluralna država".

Matej Tonin Slovenija Tonin v govoru Janši poslal opozorilo

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 9
 • Gandi123 05:59 27.november 2020.

  Tonin se je vrnil iz šolanja v Belorusiji in zmagal z 95,7% glasov. Ostalih 33% glasov so mu pa ukradli!!!🤣😂😂

 • jakec1575 23:46 26.november 2020.

  Če je Tonin model slovenskega politika prihodnosti smo kot država opleli.

 • Avatar Smelviolla
  Smelviolla 23:46 26.november 2020.

  Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.xxhook.com