Slovenija
34 ogledov

Top 10 slovenskih kiberpolitikov

Slovenski Twitteraši
1/10
Žurnal24 / Shutterstock
Najvplivnejši politiki. S pomočjo strokovnjakov smo sestavili lestvico desetih najvplivnejših politikov na družabnih omrežjih.

Družabna omrežja. Žurnalovo uredništvo je s pomočjo zunanjih strokovnjakov za družabna omrežja sestavilo lestvico slovenskih politikov na družabnih omrežjih, kot sta Twitter in Facebook. Upoštevali smo različna merila, ne le števila sledilcev na Twitterju oziroma števila prijateljev na Facebooku, saj sta lahko ta dva podatka tudi zavajajoča.

Pri sestavljanju lestvice je imel vsak član komisije proste roke, upoštevali pa smo lahko peer index, pogostost in odmevnost zapisov, odzivnost, interakcijo z drugimi uporabniki in drugo, saj smo hoteli dobiti najrealnejšo lestvico, kdo od politikov je v Sloveniji najvplivnejši na družabnih omrežjih.

Komentarjev 3
  • Mitoka 08:58 07.november 2011.

    Komentarji Gregorja Golobiča na socialnem omrežju Twitter in FB so vrhunski. Se vidi da je človek pameten in razgledan in da misli s svojo glavo. Zato pa je bilo v zdajšni vladi največ narejenega prav s strani stranke Zares!

  • izRODEk 08:35 07.november 2011.

    Ne še. Ko se bo večina čefurjev, ki tukaj nekaj sere na srpskom, naučila slovensko, se bo tudi on malo pomujal in vpisal v računalniški tečaj.

  • Nogo Bozo 07:56 07.november 2011.

    Taj Zorangutan Opanković nije još naumio na računalnik ?