Slovenija
43 ogledov

Tošić čaka sodnike, streli v Kotorju

(Foto: Saša Despot) Žurnal24 main
Kokain. Ljubljanski sodniki v soboto popoldne odločili o pritožbi Dragana Tošića.

Ljubljančan Dragan Tošić, domnevni šef 17-članske slovenske naveze v kokainski združbi Darka Šarića, bo po naših informacijah v ponedeljek izvedel, ali bo izpuščen na prostost ali pa bo za rešetkami ostal najmanj en mesec.

O pritožbi v soboto
Dragan Tošić se je sicer zoper odreditev pripora pritožil kot prvi od sedmih domnevnih sodelavcev, ki so morali za zapahe v sredo in četrtek. O Tošićevi pritožbi je neuradno izvenobravnavni senat ljubljanskega sodišča odločil že v soboto popoldne, sodniško odločitev pa naj bi Tošiću šele v ponedeljek vročil sodni kurir. Skoraj istočasno naj bi predvidoma odgovore na pritožbo prejeli tudi preostali, saj so po naših informacijah sodniki sinoči presojali o zadnjih argumentih zadnjih dveh osumljencev za vrnitev na prostost.

V Kotorju pa so v nedeljo streljali na Dragana Dudića - Frica, Šarićevega sodelavca, in ga hudo ranili, je poročal Blic.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.