Slovenija
11682 ogledov

Totalen kaos na primorski avtocesti: 13 kilometrski zastoj

Prometna nesreča
1/4
Bralec
Na primorski avtocesti se je med priključkoma Brezovica in ljubljansko obvoznico v času prometne konice zgodilo več nesreč. Avtocesta je bila dobro uro zaprta, zdaj pa je promet ponovno stekel. Po poročanju prometnoinfomacijskega centra so še vedno večkilometrski zastoji.

Zastoji so nastajali tudi na lokalni cesti, je poročal prometno informacijski center.

Kot so sporočili, je bilo med uvozom Brezovica in priključkom Vrhnika v smeri Kopra območje zastojev v dolžini več kot štiri kilometre, med priključkom Logatec in priključkom Brezovica v smeri Ljubljane pa okoli 13 kilometrov.

V prometni nesreči so bila udeležena tri tovorna vozila.

Zaradi voznikov, ki so opazovali posledice prometne nesreče, so zastoji nastali tudi na nasprotnem voznem pasu. 

Med Brezovico in Kozarjem v smeri proti Ljubljani se je zgodila še ena prometna nesreča, v kateri je udeleženih več vozil. Po prvih ugotovitvah policije ne gre za hujše nesreče, razen tega, da je več udeležencev.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Polhar 06:10 09.marec 2019.

    Včeraj, okoli 13.30, sem na prehitevalnem pasu v bližini Vrhnike dohitel tovorno vozilo, pa ni bil Romun, ki je prehitevalo skoraj do Brezovice, kar drugače pomeni, 80-90 km/h vožnje po avtocesti. Potem pa se komu utrga in imamo to, kar smo imeli včeraj.

  • Avatar jezeran
    jezeran 21:31 08.marec 2019.

    Nič novega, POLICIJE tako ali tako na avtocestah ni. Prehitevanja tovarnakarjev, kjer se sploh ne bi smelo je vsakdanje. Posebno tovarnakarji SLOVENSKIH registrskih tablic, kateri vedo da policistov ni nikjer. U glavnem še malo nesreč, glede na to kar POLICIJA ...prikaži več glede preventive na avtocestah naredi. Raje jeb.jo ljudi za usran pas in se špilajo inkasante.