Slovenija
6 ogledov

Tovornjak v križišču na bok

1/7
Žurnal24 main
Voznik tovornjaka se je zaradi neprilagojene hitrosti v križišču Slovenske Bistrice prevrnil na bok. Na veliko srečo ni bilo poškodovanih.
Fotografije nesreče si oglejte TUKAJ.

"Pošiljam fotografije nesreče, ki se je zgodila zjutraj v Slovenski Bistrici. Voznik tovornega vozila je po mojem predvidevanju zapeljal v krožišče s prekomerno hitrostjo, zaradi česar se je vozilo v zavoju prevrnilo na bok. Prikolica tovornjaka je bila polna koruze, ki so jo s pomočjo kopača preložili na drug tovornjak," je k fotografijam pripisal naš bralec in dodal, da je pristojnim službam po več poskusih s pomočjo avtodvigala in kopača le uspelo postaviti tovornjak in prikolico nazaj na kolesa. "V nesreči ni bilo poškodovanih," je še zapisal bralec.

Na prometni policiji PU Maribor točnega vzroka nesreče še niso znali povedati. "Tovornjak se je v križišču prevrnil zjutraj. Imamo podatke, da je vozilo prevažalo koruzo, ki se je ob nesreči razsula po cesti," so dejali in potrdili bralčeve besede, da v nesreči ni nihče utrpel poškodb.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.