Slovenija
22 ogledov

Tradicionalna prireditev kljub krizi ostaja

V Laškem naj bi večji poudarek znova dali tradiciji pivarstva, saj pivo tu varij Žurnal24 main
Pivo in cvetje. Letos od 14. do 17. julija. Denar je že obljubljen, sponzorji si želijo vsebinske prenove.

“Letošnje Pivo in cvetje bo,” je zatrdil Jure Štruc iz službe za odnose z javnostmi Pivovarne Laško. Da prireditev zagotovo bo, nam je potrdila tudi Andreja Križnik, predsednica Turističnega društva Laško.

“Letos bo že 47. po vrsti, trajala pa bo štiri dni, in sicer od 14. do 17. julija,” je napovedala Križnikova in obenem zavrnila govorice, da bi prireditev visela v zraku zaradi finančno oslabljene pivovarne, ki je vsako leto generalni sponzor.

Poudarek tradiciji pivarstva
“Omejeni smo pri sponzorskih sredstvih, vendar je pomembnejše dejstvo, da želimo kot generalni sponzor prireditve dejavno sodelovati pri revitalizaciji prireditve, ki je zadnja leta vsebinsko stagnirala. Želimo si, da bi letošnje Pivo in cvetje obiskovalcem ponudilo več; tako glede tradicije pivarstva v Laškem in kot vizualne podobe kraja med prireditvijo in glasbenih vsebin. Pogodbe bodo, kar se tiče nas, podpisane pravočasno. Takoj, ko bo izdelana prenovljena vsebinska zasnova prireditve,” je dodal Štruc, Križnikova pa pristavila, da naj bi bila vsebinska prenova končana do konca meseca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.