Slovenija
31512 ogledov

Tragedija pri Sevnici: umoril je svojo partnerko

Policijsko vozilo Saša Despot predaja novih avtomobilov ministrstva za notranje zadeve policistom na terenu
V torek zvečer je moški v okolici Sevnice umoril svojo ženo.

V okolici Sevnice se je zgodila družinska tragedija, v kateri je moški umoril svojo partnerko. Policiji se je predal sam. Tragični dogodek se je po neuradnih informacijah zgodil v hiši na Razborju pod Lisco.

Na PU Novo mesto so dogodek potrdili. Več informacij sledi.

"Popoldne se je v naselju v okolici Sevnice zgodil umor. Po prvih ugotovitvah ogleda, ki ga je vodila dežurna preiskovalna sodnica ob pomoči strokovnjakov sektorja kriminalistične policije novomeške policijske uprave, je moški umoril partnerko. Opravljanje ogleda in zbiranje obvestil je potekalo še pozno v noč. Kriminalisti trenutno vodijo intenzivno preiskavo okoliščin dogodka, zato trenutno drugih podatkov javnosti ne moremo posredovati. Osumljenec je pridržan, policiji se je predal sam," so sporočili policisti. 

Medtem ko čakamo na podrobnejša pojasnila policije, pa je Tamara Vonta, nekdanja poslanka, ki prihaja iz Krškega, na twitterju razkrila grozljivo podrobnost družinske tragedije. Zapisala je: »Še ena grozna družinska zgodba. Mož ubil ženo in se s šestimi otroki pojavil na policijski postaji. Pretresena.«

Gre za drug tragičen primer na območju PU Novo mesto v zadnjem času. Konec novembra lani so bili novomeški policisti obveščeni o umoru v Brestanici. Policisti so na kraju dogodka našli mrtvo 69-letnico in poškodovanega 79-letnega moža. Zaradi poškodb so moškega najprej zdravniško oskrbeli, nato pa pridržali na policijski postaji. Isto noč so ga hospitalizirali v psihiatrični ustanovi.

Novice: Policija preiskava policijski trak Slovenija V Brestanici naj bi moški ubil svojo ženo


 

Komentarjev 2
  • Majazmaja 13:41 02.februar 2022.

    Groza ... Ubogi otroci. Sprašujem se, kje so v takih primerih sosedje, znanci, prijatelji, ki so verjetno že prej slišali prepire, opazili, da nekaj ni ok. Ali pa je tako, da so se obrnili stran, zdaj pa bodo hlinili presenečenje ...prikaži več in udrihali po CSD-ju, ker ni ukrepal, čeprav sploh ni bil obveščen?

  • d441a3eb6182bdfa832639adb0a11dd39ecfc1e0 13:40 02.februar 2022.

    @lluckyss ali @Ender3 ???👃