Slovenija
25830 ogledov

Tragično: mladoletnik za volanom trčil v ograjo in umrl

Nesreča - fotografija je simbolična Profimedia
Nova smrtna žrtev slovenskih cest, tokrat mladoletna oseba.

Iz PU Ljubljana so sporočili, da so bili "včeraj obveščeni, da je za posledicami poškodb po prometni nesreči, ki se je zgodila 21. oktobra okoli 1. ure na Zaloški cesti v Ljubljani, umrl mladoletni voznik vozila". Kot so še dodali, je voznik zaradi neprilagojene hitrosti z vozilom trčil v betonsko ograjo, neuradno v ograjo tamkajšnjega skladišča podjetja Petrol. "Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih o vseh okoliščinah nesreče obvestili pristojno državno tožilstvo," so še za sporočili iz PU Ljubljana. Ti so že v nedeljo medijem javili, da je bilo v postopku ugotovljeno, da je mladoletnik vozil neregistrirano vozilo, brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

Po prometni nesreči na Zaloški cesti so huje poškodovanega voznika iz vozila sicer še pred prihodom ljubljanskih poklicnih gasilcev rešili dežurni gasilci podjetja Petrol. Gasilci GB Ljubljana so ob prihodu na kraj dogodka le-tega zavarovali in poskrbeli za vse preostale ukrepe. Mladoletnega voznika so reševalci prepeljali v UKC Ljubljana, kjer pa je kasneje podlegel hudim poškodbam. 

*Fotografija je simbolična

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • Ajdemi___Pushi 16:51 24.oktober 2023.

    Kako se mladostna neumnost sprevrže v tragedijo. Škoda fanta. Menda so kupili od cigotov eno zjebano kripo, ta je divjal, dva sta snemala za tiktok. Kripi je odpadlo kolo in je poletela. Druga dva nočeta povedati, kje so kripo kupili, ...prikaži več ker se bojijo cigotov. Tako pravi ljudski glas.

  • Avatar bobnar53
    bobnar53 12:40 24.oktober 2023.

    Šofer prtisn gas, to želja vseh nas!!

  • Soljatar 12:18 24.oktober 2023.

    mulc brez izpita+alkohol+kokain..pa smo tam...